Noticies

Llinars del Vallès, 1 d’octubre de 2020


Benvolgudes famílies;


Us comuniquem que a partir del proper dilluns 5 d’octubre, per tal d’evitar aglomeracions i extremar la prudència en llocs públics concorreguts, l’accés al camp tantper als entrenaments com per als partits, s’efectuarà per la porta principal Joan Misser, c/ Joaquim Blume. Les sortides tant dels entrenaments com dels partits, es seguirà efectuant per la porta del mig situada al pàrquing que queda al costat del Pavelló 1 d’Octubre.

Donades les especials circumstàncies generades per la pandèmia de la Covid-19, la Comissió Executiva de l'FCF, reunida en el dia de la data amb caràcter d'urgència, ha considerat adient, a la llum de la decisió adoptada per la Comissió Gestora de la RFEF en el mateix sentit respecte les competicions de caràcter estatal, fer extensiva aquesta mesura (la pròrroga de vigència dels reconeixements mèdics) als campionats territorials.

Per tant, a aquells federats que hagin tingut llicència activa la temporada 2019/2020 i els que hagi caducat el seu reconeixement mèdic durant el transcurs de la mateixa, tindran ampliada la validesa de vigència del seu reconeixement fins a 30 de juny de 2021, amb la finalitat d'evitar innecessàries aglomeracions en els centres sanitaris.

 

A partir del 6 d'Octubre, servei de fisioterapeuta amb visites programades previ contacte amb l'entrenador.

📌 Dimarts de 19 a 21h Futbol Amateur
📌 Dimecres de 18 a 20h Futbol Base
📌 Dijous de 18 a 20h Futbol Base
👉 Visites programades previ contacte amb l'entrenador

 

 

 

 

 

 

 T'agrada el futbol, practicar esport, i passar-ho bé? Aquest any les nostres noies ho han fet fenomenal, volem seguir creixent! Informa't sense compromís! Vine al CE Llinars Femení, t'esperem! #cellinarsfemeni #somcellinars #orgullosa #fccat #fairplay #somvalors

  

Subcategories

Pàgina 1 de 4