QUOTES

 

Benvolgudes famílies;

Després de valorar la situació que hem viscut, finalment per aquesta temporada 2024-2025 les quotes queden establertes com es mostra seguidament.

Quotes temporada 2024-2025

Descomptes especials:

Consultar amb secretaria.

 

Sobre les categories:

Masculí i Femení: Entrenen i juguen partits caps de setmana de setembre a juny, excepte vacances escolars.

Escoleta: Exclusivament per a nens i nenes de P4 i P5 que s’inicien al futbol. No juguen partits.

 

Condicions:

 

Tots els imports pagats al club són NO REEMBORSABLES.

Les quotes mensuals són obligatòries independentment de si un jugador o jugadora pot jugar o no.

Els imports pagats en baixes de llarga durada (més de 2 mesos) es descomptaran la temporada següent.

Tot jugador o jugadora que no estigui al dia de pagaments perdrà el dret a l’entrenament i als partits . De la mateixa manera, es retirarà la llicència federativa fins que els pagaments no estiguin al dia.

Les quotes s’hauran d’abonar, abans del dia especificat, mitjançant transferència bancària al C/C del CE Llinars indicant Nom, Cognom i Equip; per pagament vers targeta de crèdit/dèbit o efectiu a l'oficina del club, en horari de secretaria.

 

IBAN CE LLINARS, CAIXABANK: ES60 2100 0126 1402 0060 8978

 

Mutualitat:

 

Tots aquells jugadors i jugadores que competeixin a la Federació Catalana de Futbol (FCF) han de gestionar la seva mutualitat i afiliació federativa directament amb la FCF mitjançant la web www.futbol.cat. El Club no podrà gestionar cap fitxa fins que la Mutualitat no estigui degudament tramitada. És imprescindible que tots els jugadors i jugadores gestionin la seva mutualitat durant el mes de juliol. Cap jugador podrà començar a entrenar sense mutualitat el dia 31 d’agost.

 

Revisió Mèdica:

 

Per a poder gestionar la mutualitat és imprescindible que cada futbolista tingui el reconeixement mèdic en vigor. Aquest reconeixement mèdic té una vigència de 2 anys. Al portal del federat, hi trobareu més informació. Els jugadors o jugadores que s’inscriguin per primera vegada a la FCF, han de passar-la obligatòriament.

El CE Llinars, tenim un conveni especial amb un descompte acordat amb l’Esportiu de Llinars per a realitzar la revisió mèdica obligatòria per 23€. Cal demanar hora amb molta antelació al telèfon 938 41 15 90.

MOLT IMPORTANT: La FCF no permetrà certificats “provisionals” per tant és imprescindible la revisió mèdica en temps i forma.

 

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o consulta mitjançant els canals habituals.

 

Cordialment,

Àrea Rendiment Esportiu

Junta Directiva

CE LLINARS